TEMPLE OF CAMDEN

Working with the owners of this exciting new vegan restaurant, we developed an interior to reinforce and enhance their existing brand.  Having set up their first shop in Hackney in 2015, the owners already had a strong identity and long list of twitter followers who couldn't wait to see a new shop opening.  

We used a palette of reclaimed timber,  industrial metal framed furniture and bold vinyl graphics.  Reclaimed metal mesh storage was proposed over the coffee counter as well as a black framed metal light feature to greet customers on entering the cafe.  This feature was inspired by the company logo.  A metal mesh ceiling with linear LED fittings above created a dramatic lighting effect and the existing full height glazing ensured that there would be enough daylight to balance these features.